ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικαιροποιήθηκε στις 23/4/2021

Καλώς ήλθατε στο walk-in-table. Το walk-in-table είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων, για εστιατόρια, ξενοδοχεία, χώρους διασκέδασης και παρόμοιες επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες γαστρονομίας, αναψυχής  και ψυχαγωγίας, σε εστιατόρια και άλλους χώρους αναψυχής (“Χώροι”) μέσω της ιστοσελίδας του walk-in-table (η “Ιστοσελίδα”), των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα, των γραφικών στοιχείων που ενσωματώνονται σε ιστότοπους Χώρων ή τρίτων μερών που παρέχουν στους καταναλωτές υπηρεσίες καταχώρησης κρατήσεων ή συναφείς υπηρεσίες (η “Υπηρεσία”).

Οι παρόντες Όροι Χρήσης αποτελούν τη μεταξύ μας συμφωνία (εάν είστε ο ιδιοκτήτης / εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος / αντιπρόσωπος ενός Καταστήματος που δέχεται κρατήσεις μέσω της Ιστοσελίδας μας, αυτές οι διατάξεις ισχύουν και για εσάς, επιπροσθέτως των Γενικών Όρων Πώλησης και Χρήσης αλλά και των ειδικών όρων που αποδέχεστε κατά τον χρόνο εγγραφής). Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά, καθώς αυτές οι διατάξεις είναι δεσμευτικές για εσάς εάν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα walk-in-table.

Προσοχή: Εάν καθ’ οποιονδήποτε χρόνο δεν συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους, πρέπει να σταματήσετε αμέσως τη χρήση της Υπηρεσίας.

  1. Ορισμοi

“Χρήστης”: Κάθε άτομο ηλικίας 18 ετών και άνω, που έχει ικανότητα σύναψης συμβάσεων, το οποίο επισκέπτεται την Ιστοσελίδα ” walk-in-table ” (“Επισκέπτης”) και/ή είναι κάτοχος λογαριασμού στην Ιστοσελίδα walk-in-table (“Εγγεγραμμένος χρήστης”); στον πληθυντικό, “Χρήστες”

“Όροι Χρήσης”: Οι παρόντες γενικοί όροι χρήσης και τυχόν ειδικοί όροι χρήσης.

“Περιεχόμενο Χώρου”: Όλα τα στοιχεία της σελίδας του Χώρου που ενδέχεται να παρέχονται στο walk-in-table από τον Χώρο/ εγγεγραμμένο χρήστη ή εξουσιοδοτημένο από αυτόν, για δημοσίευση στην Ιστοσελίδα walk-in-table, 

“Περιεχόμενο χρήστη”: Όλα τα στοιχεία που παρέχονται από το χρήστη στην Ιστοσελίδα I-host, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εγγράφων, εικόνων, φωτογραφιών, κριτικών ή αντιγράφων.

2. Αποδοχή των Όρων

Οφείλετε να διαβάσετε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους χρήσης και όλους τους άλλους κανόνες και οδηγίες που ενδέχεται να σας κοινοποιούνται περιοδικά μέσω της Υπηρεσίας, (οι “Όροι”), οι οποίοι δημιουργούν δεσμευτική νομική σύμβαση μεταξύ σας και walk-in-table. Με την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα ή τη χρήση της Υπηρεσίας, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε και συμμορφώνεστε με τους Όρους.

 3. Υπηρεσίες κράτησης

Το walk-in-table παρέχει την Υπηρεσία που επιτρέπει στους Επισκέπτες να κάνουν κρατήσεις στους οικείους Χώρους. Για να πραγματοποιήσετε μια κράτηση, θα πρέπει να δώσετε το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου  η και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, καθώς και κάθε άλλη πληροφορία που ενδέχεται να απαιτείται από τον Χώρο. Παρέχοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με την κράτησή σας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS. Όλες οι κρατήσεις εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των  Χώρων ως προς την ώρα που ζητήθηκε, την ημερομηνία και αριθμό ατόμων που καθορίστηκαν από εσάς και επιβεβαιώνονται μόλις λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS επιβεβαίωσης, το οποίο αποστέλλεται, μέσω της Υπηρεσίας, από τον Χώρο. 

 4. Δήλωση απορρήτου

Η ιδιωτικότητά σας είναι πολύ σημαντική για το walkintable /. Διαβάστε προσεκτικά τη Δήλωση Απορρήτου μας, στην διεύθυνση https://www.walkintable.com/ η οποία περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και αποκάλυψης πληροφοριών που σας αφορούν.

5. Χρήση της Υπηρεσίας

Οι Χρήστες της Υπηρεσίας πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να μην τους έχει αφαιρεθεί ή έχει ανασταλεί ως προς αυτούς η πρόσβαση στην Υπηρεσία για οποιονδήποτε λόγο.